Könyvesbolt Párizsban

Szerző
Morgan, Sarah

Jelzet: M 88

Grace lelkesen készül a huszonötödik házassági évfordulójára, és egy romantikus párizsi utazással lepi meg a férjét. Ám a nagy napon letaglózó meglepetés éri: párja bejelenti, hogy válni akar. Grace az első sokkból felocsúdva bátor döntést hoz, és elhatározza, hogy egyedül is elmegy Párizsba!

Audrey, a fiatal londoni lány otthonról akar elszabadulni, amikor a francia fővárosba utazik. Mivel nincs pénze, dolgozni szeretne, nyelvtudás nélkül azonban esélye sincs munkát szerezni a könyvesboltban, pedig az álláshoz lakás is jár. Nagyon úgy fest, hogy céltalan lófrálással telik majd a nyara, de amikor megmenti Grace-t egy rablótámadástól, a találkozásuk mindent megváltoztat. Szomszédok lesznek a könyvesbolt fölött, s bár azért jöttek Párizsba, hogy megtalálják önmagukat, valami sokkal fontosabbra is rálelnek: az igazi, nagybetűs barátságra.

Sarah Morgan legújabb regénye a szeretet erejéről, a varázslatos párizsi nyárról, a veszteségről és a reményről szól, és arról, hogy amikor valaminek vége szakad, mindig elkezdődik valami más, valami jobb és izgalmasabb…

Forrás: kello.hu