Top 2000 angol főnév : a leggyakoribb 2000 angol főnév angol - magyar szótára példamondatokkal

Szerző
Nagy György

Jelzet: 801 N 20

A TOP 2000 angol főnév egyesíti a szótárak és a társalgási könyvek nyújtotta előnyöket. Az angol nyelv 2000 leggyakoribb és legfontosabb főnevének jelentését egy-egy angol példamondattal világítja meg, ezen túl megadja pontos magyar megfelelőjét is, és a nyelvtanuló segítésére az angol főnév jelentését bemutató angol példamondatot párhuzamosan magyarul is közli.

A kiadvány a benne lévő 2000 főnév mindegyikénél jelzi, hogy adott főnév az angol nyelvtudás A1, A2, B1, B2 és C1 szintjei közül melyikhez elengedhetetlen, ezáltal pontosan eligazítva a nyelvtanulót, hogy az elérni kívánt angol nyelvi szinthez mely főnevek ismerete szükséges feltétlenül. A szótárban található főnevek egy 5000 szavas szókincs főnévállományának felelnek meg.

A kötet hatékony segédeszköz a legfontosabb angol főnevek megtanulásához, mivel a jól megválasztott angol és magyar példamondatok életszerű szituációkba helyezik a szavakat, és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy később könnyen felidézzék őket. Használóját kiejtési útmutatóval is segíti, hogy egyénileg, akár tanár nélkül is gyorsan és eredményesen haladjon az angol nyelv elsajátításában.

Forrás: bookline.hu